Mersin Totem Tabela

Totem Üretimi

Mersin Totem Tabela, Totem üretimi hizmetlerimiz arasında bulunan ve bir çok müşterimiz tarafından tercih edilen bir reklam uygulamamızdır. Totem tabela veya daha şık ve hoş görünen pilon totem tabela ‘lar günümüzde bir çok büyük işletmeler tarafından oldukça rağbet görmektedir.

mersin tabelacı

Mersinde 33 Reklam totem yapıp ve uygulamasında öncü reklam ajansıdır. Mersin Totem Tabela

Çoğunluk ile AVM önlerinde marketlerde petrol istasyonlarında ve yol kenarlarında görmeye alıştığınz totem tabela reklamları maliyet açısından diğer reklam ürünlerine göre biraz daha pahalı olmaktadır. Çeşitli ebatlarda ve malzeme türünde üretilen totem tabela reklam uygulamaları her zaman firmalar tarafından rağbet görmeye devam edecektir. Totem üretimi reklam şirketimizin üzerinde hassasiyet gösterdiği bir tabela uygulamasıdır.

Pilon totem tabela gibi referanslarımızı yine sitemizden inceleyebilirsiniz. Tek bir direk üzerine yapıla bilindiği gibi 2 veya tasarım modeline göre 3 hatta 4 direk üzerine ve çeşitli uzunluklarda yapılmaktadırlar. Mersin tabela üretimi çözümlerimiz arasındaki totem tabela uygulamalarına yine sizlere sunduğumuz cazip ödeme seçenekleri ile sahip olabilirsiniz. Dijital baskılı veya kutu harfli hatta krom harfli bile üretile bilinen totem tabelalar ışıksız ve ışıklı olabilmektedirler. Firmamız ile telefon numaramız üzerinden iletişime geçerek tasarım ve fiyat talebinde bulunabilirsiniz. Müşteri temsilcimiz sizler ile yakından ilgilenecektir.

Mersin Totem Tabela Üretimi Yapan Firmalar’mı Arıyorsunuz.?

Mersin totem tabela üretimi yapan firmalar arayarak neden vakit kaybedersiniz. Sektördeki deneyimlerimiz ve üstün hizmet kalitemiz ile reklam şirketimiz marka kimliğinize ve bütçenize uygun totem tabela üretimi yapmaktadır. Totem tabela fiyatları bakımından aklınızda kalan soruları bize çekinmeden sorabilir ve fiyat talebinde bulunabilirsiniz. Totem üretimi firmamız bünyesinde deneyimli ekibimiz tarafından gerçekleştirilmekte.

Başta Mersin olmak üzere Ege ve tüm Türkiye’de bireysel müşterilerimize ve tabela reklam firmalarına totem tabela hizmeti verebilmekteyiz. Mersin totem tabela ihtiyaçlarınızda firmamıza danışmadan tercih yapmanızı tavsiye etmemekteyiz. Kreatif tasarımlar ve uygun fiyatları geniş bir reklam hizmeti yelpazesini tek bir tabela reklam firması çatısı altında bulabilirsiniz. Ücretsiz keşif ve avantajlı ödeme seçenekleri. Mersin reklam şirketleri arayarak vakit kaybetmeden bizi hemen iletişim numaramız’dan arayabilirsiniz. Fiyat taleplerinizi Whatsapp yada mail yolu ile müşteri temsilcimize iletebilirsiniz.

Totem Üretimi ve Reklam Çeşitleri

Totem üretimi yanı sıra tabela reklam hizmeti veren işletmemiz başta Mersin olmak üzere Ege de bütün bölgelerde faaliyet göstermektedir. Kısaca bahsedersek totem tabelalar ebat bakımından büyüktürler, üzerilerinde kaset dediğimiz reklam alanı bulunmaktadır. Bu kaset reklam alanı üzerine ister dijital baskı yöntemi ile görsel hazırlanır isterse kabartma yani kutu harfli veyahut krom harfli tabela reklamları uygulanabilinir. Mersin reklam piyasasında bir çok totem tabela hizmeti veren reklam şirketi bulabilirsiniz fakat bir çoğu totem üretimi işlemlerini diğer firmalara yani tedarikçi yan firmalara yaptırmaktadırlar.

İşletmemiz deneyimli atölye personelleri ve mimari ekibi ile totem tabela reklamlarını tasarım aşamasından montaj aşamasına kadar kendi bünyesinde halletmektedir. Pilon totemler ise daha şık görünümlerde ve ebatlarda olabildikleri gibi büyük ebatlarda’da uygulana bilinirler. Kısacası ebat ve yükseklik tamamen müşteri seçimine kalmıştır. her reklam ürününde olduğu gibi ebat büyümelerinde ve malzeme çeşitliliğinde her zaman artı bir fiyat eklenmektedir. Yine Mersin tabela firmaları arasında en uygun fiyatları veren reklam şirketimizi tercih ederek çok ucuza diyebileceğimiz fiyatlar ile totem tabela reklamlarınıza sahip olabilirsiniz.

Mersin Totem Tabela ve Pilon Tabela Seçimi

Totem üretimi aşamasından önce iyi bir totem tabela tasarımına sahip olmanız gerekebilir. Standart olan totem tabela modelleri tek direk üzerine belirli bit yükseklikte kaset üzerine reklam görseli uygulanmış ve genellik ile ışıksız olan totem tabela modelleridir. Fakat bunun ile sınırlı değildir. Tamamen müşterilerimizin insiyatifine kalmış bir totem tabela modeli tasarlanıp uygulanabilinir. Her zaman söylediğimiz gibi totem üretimi maliyet ve fiyat bakımından pahalı bir reklam uygulamasıdır.

Ortalama 6-8 metrelik bir totem tabela ışıksız olduğunu düşünürsek yaklaşık 10.000 tl civarı bir maliyet içermektedir. Tabi her zaman söylediğimiz gibi reklam şirketi kendi politikaları gereği gerekli insiyatifini kullanarak fiyatları aşağıya çekebilir. Mersinde tabela reklam firmaları sektörümüzde büyük bir rekabet içerisinde indirimler yapmaktadırlar. Buna kesinlik ile aldanmamanızı tavsiye ederiz. Ucuz etin yahnisi olmaz eğer bir üründe herhangi bir üründe ucuz malzemeler kullanıyor iseniz her zaman fiyatlarla ve piyasa ile rekabet etme şansınız olmaktadır. Mersin totem tabela referanslarımızı buradaki sayfamızdan görebilirsiniz.

Mersin Işıklı Tabela Üretimlerinde Cazip Fiyatlar

Mersin ışıklı tabela üretip cazip fiyat avantajları sunan başka bir reklam şirketine rast gelebilirsiniz. Fakat firmamızın sunduğu kreatif tasarımlara ve müşteri odaklı kalite politikalarına ulaşamazsınız. Her zaman söylediğimiz gibi kreatif tasarımlar yapıyoruz ve müşterilerimize sunuyoruz.

Tasarım bir reklam ürününün cazibesini çekiciliğini ortaya çıkarmak adına yapılan görsel bir çalışma kolaj’dır. Bütün reklam firmaları tasarım diye adlandırsalar’da aslında günümüz reklam sektöründe bunun adına kolaj denir, yani derleme toplama. Neden kolaj diyoruz çünkü kopyacı grafik tasarımları günümüzde youtube üzerinden derme çatma program öğrenip tasarımcıyım diye geçinen kişiler internetten veya dijital bir ortamdan aldıkları kopyaları derleyerek yani kolaj yaparak sizlere sunarlar.:=)).

Çoğu bilinçsiz müşteri bunun farkına varmaz iken bilinçli müşteriler tercihlerini kreatif reklam şirketleri seçerek yaparlar. Kısaca Totem üretimi üzerine özgün tasarımlar sunuyoruz ister Mersin dijital baskı reklam görselli ister ışıklı veya ışıksız. Kutu harf tabela, araç kaplama fuar standı ve dijital baskı hizmetlerimize ulaşmak isterseniz bir telefonunuz kadar yakınınızdayız.

Tıkla 33 Reklamı Ara