Mersin Araç Giydirme

Mersin Araç giydirme ve araç üstü reklam giydirmeler günümüzde bir çok işletme sahibi tarafından tercih edilmekte. İşletmelerinizin gezen reklam ürünüdür araç üstü reklamlar. Her zaman sizlerin aracınız ile gittiğiniz her yerde ücretsiz reklamını yapar.

Mersinde Araç Kaplama Şirketi

Mersinde araç kaplama ve araç giydirme alanında profesyonel olarak hizmet vermekteyiz

Araç kaplama hizmetimiz yine lider reklam şirketleri arasında ün yapmış durumdadır. Araç tipi veya modeli hatta ebatı fark etmeksizin bütün araçlara reklam uygulaması yapabiliyoruz. Kaliteli dijital baskı görselleri hazırlıyor ve aracınızı hassas bir şekilde kaplıyoruz. Giydirme işleminden önce hazırlanan dijital baskılar 1 gün süre ile bekletilerek baskı boyasının malzemeye daha sağlıklı işlemesi sağlanmakta.

Mersin Araç Kaplama

uygulamalarımız arasındaki araç giydirme reklamlarına yine çok cazip fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Tavan kaplama, cam folyo kaplama ve araç logo kaplama gibi lokal olarak’ta giydirme yapabiliyoruz. Tamamen sizin seçiminize kalmış olan araç giydirme reklamları binek araç veya çok yolculu araçlar fark etmeksizin yapılabilinir. Reklam şirketimize ulaşabileceğiniz telefon numaramıza sitemiz üzerinden ulaşabilir ve bizi hemen arayabilirsiniz.

Araç Giydirme Reklam Çeşitleri

Araç giydirme reklamları yukarıda’da bahsettiğimiz üzere lokal yada bütün olarak yapılabilinir. Model bazında araçlar binek oto veya tren hatta uçak bile araç kaplama yapmışlığımız bulunmakta. Fiyatlandırma bakımından bir çok reklam şirketi farklı politikalar izlemekte. Genellik ile metrekare cinsinden hesaplanmakta araç kaplama reklamları.  Mersin reklam şirketleri  arasında en uygun araç kaplama fiyatlarını bulabileceğiniz yegane reklam şirketi yine işletmemizdir.

Araç giydirme reklamlarına ister sizin kendinize ait olan reklam görselleri ile yapmaktayız, isterseniz grafik tasarım ekibimiz ile yeni bir tane görsel hazırlayarak yapmaktayız. Tamamen sizlere kalmış olan bu seçim bütün müşterilerimize sunulmakta olan bir avantajdır. Bir çok reklam işletmesi aksine firmamız müşterileri menfaatlerine değer vermekte ve fiyatlarını buna göre düzenlemektedir. Araçlarınıza gözünüz gibi baktığınıza eminiz ve sizler kadar değer veriyoruz. Araç üstü reklam uygulamalarımız Mersin olmak üzere bölgesel olarak Ege ve Türkiye’de devam ediyor, sitemizden referanslarımızı inceleyerek kendinize uygun bir tane araç kaplama örneği seçebilirsiniz. Kreatif tasarımlar ve çok uygun fiyatlar.

Araç Kaplama Sistemlerinin İşletmenize Faydası

Araç kaplama reklamları firmalarınızı gittiğiniz her yerde ücretsiz olarak reklam eder. Yani kendi reklamınızı kendiniz yapmış olursunuz. Ne kadar yol giderseniz gittiğiniz her yerde eğer iyi bir araç reklam tasarımınız varsa gözler hep üzerinizde olur. Bu sayede firmanızı daha uzak ve çok müşterilere tanıtmış olursunuz. Ayrıca araçlarınıza istediğiniz uygun gördüğünüz reklamları uygulatma kolaylığına sahipsiniz. Yani ister logo reklamı, isterse bütün bir araç reklamı.

Model veya ebat fark etmeksizin araç giydirme işlemlerini kolaylık ile ve hassasiyetle yapmaktayız. Mersin araç giydirme ihtiyaçlarınız olduğunda çekinmeden işletmemiz aracılığı ile yaptırabilirsiniz. Ayrıca reklam şirketimizin Mersin tabela firmaları hizmetlerine tek bir çatı altında ulaşarak tam bir reklam hizmetine sahip olabilirsiniz. Tam reklam hizmetleri vermekteyiz, bütün ihtiyaçlarınıza çözümler üretebilmekte ve sunmaktayız. Deneyimlerimiz ve sektördeki başarılarımız ile sizlere hizmet etmek bizlere gurur vermektedir. Müşteri temsilcimizden detaylar hakkında bilgi alabilir araç kaplama reklam görselleriniz konusunda yardımlara ulaşabilirsiniz.

 

Tıkla 33 Reklamı Ara